Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva accessibilitat i elaborar informació estadística sobre els seus hàbits de navegació. Si segueix navegant-hi, considerarem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració i obtenir més informació a Política de Cookies.

No mostrar més aquest missatge

Qui som

 

Després de la reorganització del Grup “la Caixa” l’octubre de 2014, CriteriaCaixa és una societat instrumental patrimonialista controlada al 100% per la Fundació Bancària ”la Caixa”, que gestiona totes les participacions accionarials del Grup en sectors estratègics com l’energètic, les infraestructures, els serveis i el negoci immobiliari, així com en CaixaBank, el grup financer líder en banca minorista en el mercat espanyol.

La Societat busca generar valor mitjançant la gestió activa de la seva cartera i actius. El valor brut d’aquesta cartera, a 31 de desembre de 2016, és de 21.822 milions d’euros (el valor net, considerant el deute, és de 14.913 milions d’euros). La nostra cartera inclou companyies de primer nivell i amb una sòlida posició de lideratge en els seus diferents sectors d’activitat, i que disposen també d’una gran capacitat per a generar valor i rendibilitat.

1 Saba, Caixa Capital Risc, Vithas i Aigües de Barcelona.

¿Necessites imprimir-ho? Protegim el medi ambient.