Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva accessibilitat i elaborar informació estadística sobre els seus hàbits de navegació. Si segueix navegant-hi, considerarem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració i obtenir més informació a Política de Cookies.

No mostrar més aquest missatge
logo_cellnex_s_alpha.png
Any d’inversió:
0

Cellnex és el principal operador independent d’infraestructures de telecomunicacions sense fils d’Europa. Amb una xarxa de més de 18.000 sites, en els darrers mesos ha apostat amb fermesa pel desenvolupament d’aquesta xarxa amb l’adquisició de torres de telefonia mòbil a tota Europa.

Entre els seus principals serveis s’inclou el lloguer d’emplaçaments per a operadors de telecomunicacions i presta els serveis audiovisuals més avançats a radio difusors d’àmbit nacional, autonòmic i local. Addicionalment, també desenvolupa solucions en el camp dels projectes “smart cities”, que optimitzen els serveis per al ciutadà, i té un paper rellevant en el desplegament de les xarxes de seguretat i emergència per als cossos de seguretat.

El 7 de maig de 2015 va portar a terme la seva sortida a Borsa, en la qual Abertis va col·locar el 66%, quedant-se amb el 34% restant i mantenint la seva posició com a principal accionista de la companyia. En aquest context, CriteriaCaixa va adquirir un 4,625%.

  20162015
Participació (%) 5,8% 4,62%

Nota: les participacions que es faciliten són participacions econòmiques.

¿Necessites imprimir-ho? Protegim el medi ambient.