Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva accessibilitat i elaborar informació estadística sobre els seus hàbits de navegació. Si segueix navegant-hi, considerarem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració i obtenir més informació a Política de Cookies.

No mostrar més aquest missatge

CaixaBank és el grup financer líder del mercat espanyol integrat per negoci bancari, activitat asseguradora i inversions en bancs internacionals i en empreses líders del sector serveis.

L’essència i el tret diferencial del Grup és la implicació i el compromís ferm que té amb la societat. CaixaBank aposta per desenvolupar l’activitat bancària basada en els valors corporatius de qualitat, confiança i compromís social.

L’entitat recull una tradició bancària i financera que arrenca el 1904, amb la fundació de la Caixa de Pensions per a la Vellesa i d’Estalvis de Cataluña i Balears, ”la Caixa”, que es va iniciar en la gestió de l’estalvi familiar i que oferia als seus clients una assegurança per a la vellesa quan encara restava més d’un segle per a que s’instituís aquest tipus de prestació social.

El 2011 ”la Caixa” va traspassar a CaixaBank el seu negoci financer i, el juny de 2014, es va transformar en la Fundació Bancària Caixa d’Estalvis i Pensions de Barcelona, ”la Caixa”, en compliment de la Llei de Caixes d’Estalvis i Fundacions Bancàries de 27 de desembre de 2013.

Posicionament

CaixaBank es líder en banca minorista en el mercat espanyol, amb una base de 14 milions de clients, més de 5.000 oficines i gairebé 9.500 caixers, que es complementa amb un servei líder de banca mòbil i on-line. CaixaBank se centra a consolidar la seva posició de grup financer líder a Espanya, com també a ser reconegut d’una manera diferencial per la seva responsabilitat social, per la seva qualitat de servei, .per la seva fortalesa financera que ofereix que sempre l’ha caracteritzat i per anar un pas més endavant en innovació.

CaixaBank aspira a consolidar-se com el paradigma d’una banca responsable i compromesa socialment, i a ser una referència en bon govern corporatiu.

Amb les recents operacions de fusió per absorció de Banca Cívica, Banc de València i el negoci de banca minorista, de gestió de patrimonis i de banca corporativa de Barclays a Espanya, CaixaBank consolida el seu lideratge en el mercat financer espanyol.

CaixaBank s’ha convertit aquest 2017 en l’entitat financera líder en el mercat ibèric, després d’assolir el 84,51% en el capital de Banco BPI, després de finalitzar l’oferta registrada el passat 16 de gener. Amb aquesta operació, totes dues entitats sumaran 564.262 milions d’euros en volum de negoci i tindran una quota de mercat conjunta a la península Ibèrica superior al 20% en productes d’estalvi a llarg termini, del 18% en fons d’inversió, del 14% en crèdits i del 13% en dipòsits.

Línies estratègiques

1. Focus en el client: ser el millor banc en qualitat i reputació
2. Aconseguir una rendibilitat recurrent per sobre del cost de capital
3. Gestionar activament el capital
4. Liderar la digitalització de la banca
5. Comptar amb l’equip humà més preparat i dinàmic

¿Necessites imprimir-ho? Protegim el medi ambient.