Aquest lloc web utilitza cookies pròpies i de tercers per tal de millorar la seva accessibilitat i elaborar informació estadística sobre els seus hàbits de navegació. Si segueix navegant-hi, considerarem que accepta el seu ús. Pot canviar la configuració i obtenir més informació a Política de Cookies.

No mostrar més aquest missatge
Any d’inversió:
1918

The Bank of East Asia (BEA), creat el 1918, és el tercer banc més gran de Hong Kong per volum d’actius i el primer d’independent de Hong Kong. A la Xina disposa de la segona franquícia estrangera per nombre d’oficines. Ofereix serveis de banca comercial i personal, i de banca d’empreses i d’inversió als seus clients de Hong Kong i de la Xina. També atén la comunitat xinesa a l’estranger operant en altres països del sud-est asiàtic, Amèrica del Nord i al Regne Unit. Cotitza a la borsa de Hong Kong des del 1930 i forma part de l’Índex Hang Seng.

A part de Hong Kong i la resta de la Xina, BEA té presència al sud-est asiàtic, el Regne Unit i els Estats Units. A nivell global, BEA disposa una xarxa amb més de 240 oficines i una plantilla amb més de 13.000 empleats.

Des de 2010, la Fundació Bancària ”la Caixa”, el Bank of East Asia Charitable Foundation i la Salvation Army Hong Kong and Macau col·laboren en el desenvolupament d’un programa de cures pal·liatives per a malalts terminals a Hong Kong.

Inversió incorporada a la cartera bancària de CriteriaCaixa el 31 de maig de 2016.

  2016
Participació (%) 17,33%
Representació al Consell: 1 conseller (1 de 18)

Nota: les participacions que es faciliten són participacions econòmiques.